cimer2

Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet

PANNON EGYETEM

MUKKI logo

Bemutatkozás

A Műszaki Kémiai Kutatóintézetet a Magyar Tudományos Akadémia intézeteként 1960-ban alapították Veszprémben. 2004-től csatlakozott a Pannon Egyetemhez. Az Intézet 2016. július 1. óta a kari struktúrából kiemelve közvetlenül a rektor alá rendelten működik, és tevékenységét a XXI. század meghatározó technológiai trendjeihez igazodva Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet néven folytatja tovább.

bővebben

csoport


Kapcsolat:

  Pannon Egyetem
  Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet
         H-8200 Veszprem, Egyetem u. 10.
  + 36 88 624 040
   

Névtelen

MKN galéria

Hírek, események

EgyetemA Pannon Egyetem Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézete a COVID19 járványra való tekintettel online szakmai szemináriumot szervez 2020. május 28-án (csütörtökön) 10:00 órakor, ahol a Transzlációs Glikomika Kutatócsoport tagjai tartanak előadást.

részletek

JohannaSok szeretettel tudatjuk, hogy 2020. február 12-én megszületett kolléganőnk Horváthné Deák Emese kislánya Johanna 55cm-rel és 3600g-mal. Baba és mama jól vannak. Gratulálunk, és jó egészséget kívánunk!

PMA Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése által alapított Polinszky-díjat egy olyan személy kaphatja meg minden évben, aki műszaki, természettudományos vagy gazdasági területen kiemelkedő érdemeket szerzett Veszprémben.
A Polinszky-díjat idén Dr. Pósfai Mihály kapta. Gratulálunk! 
részletek

JEA MÜKKI-ben tevékenykedő hallgatók közül Jóna Eszter (Transzlációs Glikomika Kutatólaboratórium) és Kovács Noémi (Bio-Nanorendszerek Kutatólaboratórium) az „MKK kiválósági pályázat" támogatottjai! Az ösztöndíj kiegészítésre a PE Multidiszciplináris Kiválósági Kutatóközpontja által a tudományos utánpótlásképzés erősítése érdekében a 2018-2019 években az intézményi TDK versenyen 1-3. helyezést elért hallgatók pályázhattak. Gratulálunk!

(c) 2016 Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet