cimer2

Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet

PANNON EGYETEM

MUKKI logo

Bemutatkozás

A Műszaki Kémiai Kutatóintézetet a Magyar Tudományos Akadémia intézeteként 1960-ban alapították Veszprémben. 2004-től csatlakozott a Pannon Egyetemhez. Az Intézet 2016. július 1. óta a kari struktúrából kiemelve közvetlenül a rektor alá rendelten működik, és tevékenységét a XXI. század meghatározó technológiai trendjeihez igazodva Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet néven folytatja tovább.

bővebben

csoport


Kapcsolat:

  Pannon Egyetem
  Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet
         H-8200 Veszprem, Egyetem u. 10.
  + 36 88 624 040
   

MKN2021

MKN galéria

Hírek, események

top50laborPalkovics László innovációs és technológiai miniszter elismerő okleveleket adott át Magyarország kiemelkedő tudományos teljesítményt nyújtó kutatási infrastruktúráinak Pécsett, a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpontjában megtartott rendezvényen. Az elismerő okleveleket összesen ötvenhét kutatási infrastruktúra és infrastruktúra-hálózat kapta meg. Büszkén vette át a díjat a Pannon Egyetem részéről a Bio-Nanotechnológiai és Környezeti Rendszerek Analitikája Laboratórium nevében Dr. Járvás Gábor.
részletek

VEAB1Ezúton tisztelettel meghívom a VEAB, Kémiai Szakbizottság Ipari Biotechnológiai Munkabizottságának soron következő tudományos ülésére, melyre 2021. november 23-án 13:30 órától kerül sor a VEAB Székház nagytermében (Veszprém, Vár utca 37.), illetve online formában. Ha a járványhelyzet miatt változnak a rendezés feltételei, erről időben értesítjük, illetve tájékoztatást teszünk közzé a VEAB honlapján.
részletek

MTÜA Pannon Egyetem Mérnöki Kara tisztelettel meghívja Önt és Munkatársait, PhD és diplomázó hallgatóit 2021. november 4-én (csütörtökön) 13:30 kezdettel az Egyetemi Könyvtár és Levéltár (8200 Veszprém, Wartha Vince u. 1.) I. emeletén a Kováts-teremben tartandó tudományos előadásokra.
részletek

mjo 21A PE MK Bio-nano MÜKKI és a VEAB Nanotechnológiai Munkabizottsága illetve a VEAB Elválasztástudományi Munkabizottsága tisztelettel meghívja Önt és Munkatársait Dr. Mary Jo Ondrechen Using chemistry to understand genomic data című előadására. . Az előadás ideje 2021. november 9. 16:00 óra, I épület 414 terem.
részletek

ErasmusA PE MK Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézete és a VEAB NM tisztelettel meghívja Önt és Munkatársait, PhD és diplomázó hallgatóit szeptember 29-én 10:00 kezdettel a PE I épület 726. sz. előadóteremben Erasmus program keretében tartandó tudományos előadásokra.
részletek

(c) 2016 Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet